+597-8930743 ruth@clipconsultancy.com

Dja Dja Uma is de Surinaamse vrije vertaling voor powervrouw. Voor een vrouw die in haar kracht staat. Een vrouw die zich bewust is van haar kwaliteiten en deze ook adequaat kan inzetten. Een vrouw met pit, intelligentie en zelfvertrouwen om alle door haar gestelde doelen te bereiken. Zij is een Dja Dja Uma. En tijdens deze twee gloednieuwe retreats werk ik met jou aan het nog meer ontwikkelen van de Dja Dja Uma in jou. 

Vanaf 2018 ook beschikbaar voor zakenvrouwen uit Nederland die toe zijn aan een nieuw avontuur en een winterbreak. Ontdek de schoonheid en gastvrijheid van Suriname tijdens een 6 daagse reis inclusief de 3 daagse Dja Dja Uma retreat. Verbindt met de Dja Dja Uma’s van Suriname en wissel kennis, kunde en inzichten uit.  Wil jij meer info over dit prachtige aanbod alvorens je aan te melden? Stuur mij dan een bericht via ruth.sinkeler@gmail.com
Lees hieronder
 de PDF met alle info over de retreat van jouw keuze.

Er zijn twee versies: De leiderschap retreat voor management/executive ladies en de leiderschap retreat voor vrouwelijke ondernemers.  

Lees hier het programma in de Dja Dja Uma Management PDF   Deze retreat vindt plaats van 13-18 maart 2018 (maximaal 8 plaatsen)
Lees hier het programma in de Dja Dja Uma Entrepreneurs PDF  Deze retreat vindt plaats van 26 februari – 3 maart 2018 (maximaal 8 plaatsen)

Bekijk een leuke  introductie video over Suriname hier

Op 10 maart 2018 vindt in het kader van de Internationale dag van de vrouw voor het eerst het Dja Dja Uma festival plaats. De retreats zijn speciaal zo gepland dat deelnemers aan de retreats ervoor kunnen kiezen eerder te komen of langer te blijven en het festival mee te maken. Vier vrouwendag met de Dja Dja Uma’s van Suriname. Meer informatie over het festival volgt snel via het Facebook evenement.

Beide leiderschap retreats vragen een investering van USD 975 (dus geen EUR) en er komt geen extra BTW bij vanwege het feit dat mijn bedrijf in het buitenland gevestigd is. Deze kosten dekken de gehele retreat inclusief alle maaltijden, vervoer, hotel, binnenlandse trip, 3 masterclasses, 3 motivational sessies en de excursies. Het bedrag is exclusief het vliegticket, het visum en verplichte gele koorts vaccinatie.