+597-8930743 ruth@clipconsultancy.com

Voorkomen is beter dan genezen. Maar wat als je door burn-out  nu al maanden thuis zit en het gaat maar niet beter. 

Als niks meer werkt, probeer dan eens wat anders. CLIP Training & Consultancy biedt burn-out herstel of preventie trajecten in de jungle van Suriname. Een week tot 12 dagen in het helende oerwoud onder begeleiding van gekwalificeerde en ervaren coaches/trainers.

Ruth Sinkeler had, toen zij nog in NL woonde een re integratiebedrijf waarmee zij met succes langdurig zieken coachte en trainde terug naar werk of het starten van een eigen bedrijf. Haar bedrijf was destijds gespecialiseerd in de “moeilijke” doelgroepen waaronder langdurige burn out zieken. Sinds 2015 woont zij weer in haar geboorteland Suriname en nu na 4 jaar bouwen aan haar nieuwe basis als ondernemer is zij er klaar voor om de Nederlandse markt weer te bedienen en te ondersteunen op het gebied van langdurig ziekteverzuim. Dit doet zij in samenwerking met ervaren coaches in zowel NL als Suriname. Al onze coaches hebben internationale opleidingen en ervaring. 

Lees meer over onze Burn-out reintegratie trajecten en neem contact op met ons indien u al tijden worstelt met zieke medewerkers in uw midden en hoger kader. Investeer nu in uw medewerker en bespaar op kosten op de lange termijn. 

Kijkt u ook naar onze preventie stress release trajecten. Voorkomen is beter dan genezen.