CLIP Training & Consultancy NV is full service consultancy bureau op het gebied van human capital development & management, dat werkt aan het creëren van een kweekvijver van toptalent met internationale werkethiek in Suriname tbv het bouwen van een kenniseconomie.

Business Consultancy, Coaching & Training

CLIP Training en consultancy biedt diverse trainingen op het gebied van Leiderschap, communicatie en management. Bezoek deze pagina regelmatig voor updates voor onze open trainingen. Alle geplaatste trainingen kunnen ook in-company worden ingekocht.

Wilt u voor uw (management) team op maat trainingen of teambuilding inkopen stuur dan een mailtje naar ruth@clipconsultancy.com

Ook voor business consultancy en 1-op-1 coachingstrajecten en sessies neemt u contact op met Ruth Sinkeler. Download hier onze brochure.

De 12-weekse AHA trainingstrajecten voor vrouwen worden 1-2 keer per jaar gegeven in Suriname (Nederlands) en tevens in Zuid Afrika en Australië (Engels) Data worden via deze pagina bekend gemaakt.

Voor onze Surinaamse vrouwen wereldwijd bieden wij onze eigen online community. Meer info daarover vind U op www.dyadya-uma.com (onderdeel van CLIP Training & Consultancy NV)

©2022 Clip Consultancy. Proudly Powered by Ditrich Group!
Select your currency