+597-8941253 ruth@clipconsultancy.com

Solliciteren! Voor veel mensen is het een hele opgave om te solliciteren naar een gewenste baan. Het opstellen van CV en brief valt velen zwaar. Solliciteren in Suriname gebeurd ook veel nog door ergens binnen te lopen en een formulier in te vullen. Echter in deze moderne tijden veranderd de sollicitatie procedure en wordt er meer van u verwacht. Ook worden er de komende jaren meer internationale bedrijven verwacht die zich in Suriname zullen vestigen. 

Solliciteren zal dan zeker op modernere manieren moeten en regelmatig ook in het Engels. 

Uw sollicitatie problemen zijn binnenkort verleden tijd. CLIP Training & Consultancy biedt u een effectieve, praktische online sollicitatietraining aan. 

7 modules waarin u praktische en direct toepasbare tips krijgt over het opstellen van uw CV, een nette professionele en onderscheidende sollicitatiebrief in zowel het Nederlands als het Engels. U leert meer over het aanmaken van een Linkedin Profiel en de taal en denkwijze van recruiters. Ook behandelen wij hoe het beste een sollicitatiegesprek te voeren en hoe u kunt onderhandelen over bijvoorbeeld salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En u krijgt kleding tips zodat u professioneel overkomt tijdens uw sollicitatie. 

U leest het al. Deze online video training bereidt u goed voor en vergroot uw kansen op het verkrijgen van de door u gewenste baan. Zowel hier in Suriname als in het buitenland.

Schaf nu uw online sollicitatie training aan!! 

Select your currency
error: Content is protected !!