CLIP Training & Consultancy NV is full service consultancy bureau op het gebied van human capital development & management, dat werkt aan het creëren van een kweekvijver van toptalent met internationale werkethiek in Suriname tbv het bouwen van een kenniseconomie.

Recruitment, Detachering & Outsourcing

RDO staat voor Recruitment, Detachering & Outsourcing

CLIP Training & Consultancy NV werkt aan het ontwikkelen van Surinaams
TOP talent. Ons doel is dat Suriname niet alleen bekend staat om haar prachtige natuur en lekker eten, maar ook om haar kundige mensen. Wij streven naar een kweekvijver vol goed opgeleide, gemotiveerde en ambitieuze
mensen met een moderne en goede werkethiek.
Mensen die wij kunnen inzetten op mooie vacatures in binnen en buitenland. Hoewel wij ernaar streven om ons kader zoveel mogelijk binnen Suriname te houden, bedienen wij ook de groep die enkele jaren of maanden op
avontuur wilt naar het buitenland.

Lees hieronder meer over onze RDO diensten en meld jezelf aan als kandidaat in onze RDO pool. Wij vragen elke kandidaat een investering van SRD 1000 | USD 50 | EUR 45 bij inschrijving. Dit doen wij om dat we graag samenwerken met mensen die bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Je krijgt ervoor terug:

  • opname in ons kandidatenbestand (6 maanden)
  • 1 keer per maand krijg je een passende vacature opgestuurd
  • een inspirerend “Wan Tamara De” boek met 50 mooie carrière verhalen
  • 10% korting op onze CV Support diensten
  • 10% korting bij deelname aan het STEP Programma

Download & bekijk hieronder onze brochures:

Recruitment

Voor opdrachtgevers uit met name het Caribisch gebied werven en selecteren wij kwalitatief goede kandidaten voor hun openstaande vacatures.

Bent u een opdrachtgever uit Nederlandstalig Caribbean? Heeft u openstaande vacatures en kunt op het eiland echt niemand vinden? Neem contact met ons op en wij zoeken voor u de juiste match.

Ben jij een ambitieuze professional die behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging en is die uitdaging in Suriname niet te vinden? Schrijf je in als kandidaat bij CLIP RDO, upload je CV en laat ons jou matchen met de mooiste vacatures op de Caribische eilanden.

Ben jij een professional die vanuit Nederland of Belgie graag zou willen werken in de tropen en ben je op zoek naar mooie vacatures in het Surinaams bedrijfsleven? Ook deze matches kunnen wij voor je maken. Wij hebben ervaring met succesvolle (re) migratie naar Suriname en staan je graag bij, bij je nieuwe carrière plannen en overtocht.

Ben je na het lezen van de brochure enthousiast geworden? Neem dan contact op via het emailadres in de brochure en wij nemen je op in ons bestand.

Detachering

Er zijn professionals die zeker wel een nieuw avontuur willen aangaan, maar liever niet uit Suriname verhuizen. Ben jij een ambitieuze carrière maker die bereid is om op projectbasis te werken op een van de Caribische eilanden? Wij koppelen jou graag aan een project dat past bij jouw kennis en kunde. Je werkt voor een vooraf bepaalde tijdsduur aan het project. Je ticket, onderdak, vervoer en verzekeringen worden betaald en je verdient een mooi salaris. Ben je terug in Suriname en in afwachting van een volgend project? Dan heb je hier alsnog een mooi basis salaris.

Detachering is  bedoeld voor die professionals die er geen moeite mee hebben om een paar maanden van huis te zijn. Je houdt van werken binnen projectkaders en vastgestelde periodes. En kan genieten van het door jou bewerkstelligde eindresultaat.

Ben je beschikbaar voor Detachering? Vul ons kandidatenformulier in en ontvang de RDO brochure voor kandidaten. Ben je na het lezen enthousiast geworden? Neem dan contact op via het emailadres in de brochure  en wij nemen je op in ons bestand.

We gaan aan de slag om zo snel als mogelijk een project te matchen met jouw kwaliteiten.

Outsourcing

Outsourcing

Outsourcing is het fenomeen waarbij bedrijven, veelal uit westerse landen, werk laten uitvoeren in zogeheten lage lonen landen om kosten te besparen.

Suriname is ook een land waar de lonen gemiddeld lager liggen dan in Europa en de Nederlandstalige Caribische eilanden.

Bij CLIP kijken we anders naar outsourcing. Wij gaan op zoek naar de win-win-win. U als opdrachtgever wint, onze kandidaten winnen en wij winnen. En zo is een ieder tevreden en is er groei op alle vlakken.

Onze outsourcings protocol is uniek, kostenbesparend en motivatie verhogend. Wilt u meer weten wat wij en onze kandidaten voor u als bedrijf in Nederland, België of op de Nederlandstalige eilanden voor u kunnen betekenen? Wij werken graag samen met u aan het versoepelen van uw bedrijfsprocessen en invullen van uw openstaande vacatures terwijl u direct kosten bespaard. Laat ons u ontzorgen.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze uitgebreide RDO brochure in uw mailbox

Ben jij een ambitieuze kandidaat die in Suriname wil blijven wonen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig, gedisciplineerd, projectmatig en gemotiveerd werken en lever je goede kwaliteit. Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze outsourcing vacatures. Wij zien graag onze mensen zoveel mogelijk in Suriname blijven, maar werken er samen met jou aan dat jouw ambitie en financiële groei tegemoet gekomen wordt. Vul het RDO kandidaten formulier in en ontvang de RDO brochure in je mailbox. Ben je na het lezen enthousiast geworden? Neem dan contact op via het emailadres in de brochure  en wij nemen je op in ons bestand.

We gaan aan de slag om zo snel als mogelijk een vacature te matchen met jouw kwaliteiten.

Easy Transcript Suriname

ETS is een apart onderdeel binnen CLIP Training & Consultancy. Via Easy Transcript Suriname zetten wij vooral dames aan het werk middels een thuiswerk concept zodat zij financieel sterker en onafhankelijker worden terwijl ze gewoon vanuit huis kunnen werken.

Wij bieden daar oa transcribeer, notuleer, Virtual Assistant en HR support diensten aan.

Meer informatie vind u via www.easytranscriptsu.com

Opdrachtgever:

Kandidaat:

©2022 Clip Consultancy. Proudly Powered by Ditrich Group!
Select your currency