+597-8930743 ruth@clipconsultancy.com

Stress release retreat voor jongeren van 18-24 jaar

Het afgelopen jaar verschijnen er veel berichten over jongeren die onder hoge druk staan en het niet altijd goed redden meer in de maatschappij. 

Suriname is een land dat tot veler verbeelding spreekt. Vaak vanwege de ongerepte natuur, de vriendelijkheid van de mensen, het heerlijke eten. 

CLIP Training & Consultancy NV is gespecialiseerd in leiderschap, management & communicatie. Hoe leidt en manage je jezelf? Wat is het wat je nu werkelijk wilt met jezelf en het leven. Hoe kan je na een eventuele “breakdown” je leven weer oppakken? Hoe word je weerbaarder? Zijn dit vragen en uitdagingen waar uw kind mee worstelt? 

Overweeg dan een stress release retreat traject in de Surinaamse jungle onder begeleiding van onze ervaren jongeren coaches. 

Lees meer over de retreat en neem contact op om deze retreat voor uw kind te boeken. Wij werken in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Uw kind is 7 dagen onder onze hoede en wij zetten ze na deze week weer veilig op de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam.